Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Easymetin2. Dziwne...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich cheaterów i wgl :).

Otóż mam problem z em2. Włączam go, lecz po włączeniu okienko wygląda nie tak jak powinno :

73bcbdaede56.png

Nie wiem co może być tego przyczyną. Będę + ;)

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Mam to samo instalka jest uszkodzona licze na up działającej

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie rozumiecie poprostu plik dll jest uszkodzony i nie chce sie wypakować prosze o reup

Jest błąd nieoczekiwany koniec archiwum Jak ktoś mozę spakować dolder z em2 i uplowadowac to bardzo proszę o linka poleca ++

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

To jest blad jak masz stara wersje em2 , musisz sciagnac najnowsza i zainstalowac net frameworka 4.0

Ale na laptopie wszystko śmiga. Ten sam system ( Win xp ) . Na laptopie mam Net. Frameworka 3.5 i em2 z wczorajszego dnia i działa. Ale na kompie stacjonarnym już nie działa, chociaż na nim jest dokładnie ten sam em2 co na lapku i też framework 3.5...

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Pobierz net framework cleaner i potem od nowa zainstaluj frameworka 2, 3.5 i 4. Masz jave?

Tak mam javę :). Najnowszą wersję. Dziwi mnie tylko to, że na lapku działa poprawnie...

Daj Like'a ;D